EN İYİ 5 Mobil E-MAİL UYGULAMASI

EN İYİ 5 MOBİL E-MAİL UYGULAMASI

İş hayatında mail uygulamaları sık kullanılan uygulamalar arasındadır.

Yalnızca iş için değil, artık günümüzde birçok konuda mail uygulamalarına olan ihtiyaç artmaktadır. Günlük hayatta yapılan alışverişlerde gelen faturalar, abone olunan mail bültenleri, reklamlar ve daha pek çok fazlası için mail uygulamaları oldukça önem taşımaktadır. Dijitale geçiş sürecinin artık giderek şekillenmesi ve gelişmesi ile mail uygulamalarından fiziksel olarak basılı iletilebilecek birçok belge ve bilgi aktarılmaktadır.

Mail uygulamaları bilgisayarların yanında mobil uyumlu uygulamalar halini de almıştır. Gelişen teknoloji ile mail ihtiyaçları yalnızca bilgisayarlardan ya da tabletlerden değil telefonlardan da hızlı bir şekilde iletişim kurulacak hale gelmiştir. Sizin için bu yazımızda mobil cihazlar için kullanabileceğiniz en iyi 5 mobil e-mail uygulamasını inceledik.

Gmail

Mail uygulamaları denince akla ilk gelen şey, Gmail’dir. Gmail, Google’ın kullanıcılarına sunduğu, reklam destekli ücretsiz bir e-mail hizmetidir. 71 dilde kullanılabilen Gmail, 2022 verilerinde 10 milyar indirme sayısını aşmış popüler bir mail uygulamasıdır. Bilgisayar ve tablet gibi cihazların yanında mobil uygulama olarak da kolay erişilebilen bir mail uygulaması olması, onu en popüler mail uygulamaları arasına sokmuştur. Günümüzde Gmail erişimi kolay ve ücretsiz bir haberleşme aracı olarak hem Android hem de iOS cihazları için geliştirilen pratik bir araçtır.

mobil e-mail uygulaması-gmail

Yazılım devi Google tarafından hazırlanan ve yayınlanan bu hizmet sayesinde ücretsiz bir şekilde e-posta gönderimi yapabilirsiniz. Sahip olduğu güvenlik filtresi ve başarılı arayüzü sayesinde mobil uyumlulugu konusunda kullanışlı bir email uygulamasıdır. Google diğer araçları ile birlikte de Gmail‘in yaygın olarak kullanılmasını kolaylaştırmak adına kullanıcı deneyimini desteklemektedir. Bu kapsamda Google Dokümanlar, Google Tablolar, YouTube Google Drive, Google Ads ve Google haberler başta olmak üzere Google’ın kullanıcılara sunmuş olduğu bir çok uygulamaya Gmail ile giriş yapmak mümkündür. Bu uygulamaları tıpkı masaüstünde olduğu gibi mobil cihazlarınızla da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Spark

En sık kullanılan e-posta uygulamaları arasında Spark yer alır. Dünya üzerinde milyonlarca kez indirilen kolay arayüzü ve pratik araçları sayesinde ilgi çeken Spark birden fazla e-posta hesabına tek bir yerden erişmek için kullanışlıdır. Çok sayıda e-mail adresini tek kanaldan kontrol etmenize imkan sağlar. Bu da tek mail adresinden daha fazla mail adresini kullanan işletmeler için önemli bir kolaylık olarak karşımıza çıkar. Bunun yanında kendinize ait de birden fazla mail adresiniz varsa ve bunlara gelen iletileri de düzenli olarak kontrol etmek istiyorsanız, Spark oldukça kullanışlı bir email uygulaması olarak karşınıza çıkacaktır.

mobil e-mail uygulaması-spark

Sahip olduğu Smart Inbox isimli özelliği sayesinde belirlediğiniz ve önceliklendirdiğiniz önemli e-postalar bu uygulamada üst kısımda çıkar. Su sayede dikkat etmeniz gereken uygulamalar gözünüzden kaçmadan, önemli tarihlerin, toplantıların, faturaların ve daha pek çoğunun takibini kolaylıkla sağlarsınız. Spark sayesinde kullanıcı deneyimi üst seviyede bir filtre sistemi ve modern bir arayüz ile tanışabilirsiniz.

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook, kullanıcı deneyimini ve pratik bir şekilde haberleşme sistemini hayatımıza geçiren ilk e-mail yönetim sistemi araçlarındandır. Kalabalık grupların eğitim sınıflarının şirketlerin ve işletmelerin başta olmak üzere günümüzde bir çok kişinin kullanmış olduğu ve e-mail hizmeti dendiğinde akla ilk gelen platformlardan biri Microsoft Outlook‘tur. 500 milyondan fazla kullanıcı sayısı ile en bilinen e-mail uygulamaları arasında yer alan Microsoft Outlook, Android ve iOS cihazları için de uyumlu arayüzler ile en iyi mobil e-mail uygulamaları arasında yer alır.

mobil e-mail uygulaması-microsoft outlook

Microsoft Outlook içerisinde karanlık mod denen farklı bir mod desteği mevcuttur. Bunun yanında, e-postalarınızı pratik bir şekilde kontrol edip düzenleyebileceğiniz basit bir arayüzü vardır. Bu sayede gözünüzden kaçmadan tüm e-postalara kontrol edebilir ve diğer kişilerle de çok kolay bir şekilde iletişim kurabilirsiniz. Microsoft Outlook sayesinde mobil cihazlarınızdan da pratik bir şekilde iletişim halinde kalabilirsiniz. Sahip olduğu filtre sistemi sayesinde kalabalık mail listeleri içerisinden işinize yarayacak olan mailleri çok kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Bu da birçok noktadan dilediğiniz yerden mobil erişim kolaylığı sağlayan bir yoldur.

Ayrıca Microsoft Outlook ile Office 365, One Drive gibi çeşitli uygulamalarına erişim sağlayabilirsiniz. Masaüstü cihazlar ve tabletlerde olduğu gibi Android ve iOS üzerinden de mobil erişim özelliği sayesinde de Microsoft'un dijital ortamda yer alan birçok uygulamasına ulaşabilirsiniz. Microsoft hesabınızı kurarken sahip olduğunuz Outlook adresiniz ile mobil uygulamaları üzerinden de çok kolay bir şekilde giriş yapabilirsiniz.

ProtonMail

Dijital çağda elektronik iletilerin güvenli bir şekilde aktarılması önemlidir. Proton Mail de bu anlamda hem veri güvenliğini hem de iletilerin yönlendirilmesi esnasında kullanıcıların güvenli bir şekilde bilgi ve belge aktarımını sağlar. ProtonMail ile PGP uçtan uca şifreleme denilen bir güvenlik sistemi de kolay bir şekilde kullanılabilir. Bu güvenlik sisteminin sunduğu yapıya göre e-postaları yalnızca gönderen kişiler ve gönderilen alıcılar güvenli bir şekilde okuyabilir. Bu da kişilerin bilgi ve belge güvenliği konusunda sağlıklı bir şekilde iletişim kurabilmesini sağlar.

mobil e-mail uygulaması-proton mail

Günümüzde 5 milyondan fazla kişinin indirmesi ile dikkat çeken bu uygulamanın modern bir arayüzü vardır. Kolay kurulumu ve pratik kullanımı sayesinde tarafınıza gelen e-mailleri son derece rahat bir şekilde kontrol edip inceleyebilirsiniz. ProtonMail sayesinde daha güvenli ve sağlıklı bir e-posta trafiği ile belgelerin farklı kişiler tarafından erişimini engellemiş olursunuz. Bu da ilgili belge ve bilgilerin yalnızca sizin kontrolünüz ile üçüncü taraflara ya da farklı kişilere ulaşmasını sağlar. Bundan dolayı güvenlik bakımından uygun bir mobil e-mail uygulaması kullanmak istiyorsanız ProtonMail bunun için elverişli bir uygulamadır. iOS ve Android cihazları için ücretsiz olarak AppStore ve Play Store’da yer alan ProtonMail kolaylıkla telefonlara kurulabilir.

K-9 Mail

En sık kullanılan mail uygulamaları arasında mobil uyumluluğu ile dikkat çeken açık kaynak kodlu bir e-mail uygulaması olarak K-9 Mail yer alır. K-9 Mail ile çok sade bir arayüze sahip bir e-posta sistemi kullanmak isteyen kişiler elektronik iletilerini yönetebilir. Kolay kullanıma sayesinde giden ve gelen e-postaların takibi bu uygulama ile kolaylıkla sağlanabilir.

mobil e-mail uygulaması-k-9 mail

5 milyondan fazla kişinin indirmiş olduğu uygulama sayesinde birden fazla mail hesabına aynı anda erişebilirsiniz. K-9 Mail, yalnızca tek bir haberleşme uygulaması ile elektronik iletilerin bildirimlerin ve daha birçok belgenin kolay bir şekilde tarafınıza aktarılmasında destek olan önemli mobil uyumlu bir e-mail uygulamasıdır.

gun-web-portal-kücük

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp