KURUMSAL E-MAIL HESAPLARI

KURUMSAL E-MAIL HESAPLARI

Bir şirket veya kuruluşun kurumsal kimliği, ticari ilişki içinde olduğu diğer firmalar için son derece önemlidir.

Kurumsallığı gösteren web sitelerinin özelliklerinden daha önceki yazılarımızda bahsetmiştik. Bu anlamda kurumsal e-mail hesapları da önemli bir tamamlayıcı unsurdur.

Hep söylediğimiz gibi, kurumsal web siteleri ve kurumsal e-mail adresleri, sizi ve firmanızı karşınızdakilere tanıtan kartvizitler gibidir. Şık, sade ve güven veren bir kartvizit de ticari başarı şansının anahtarlarından birisidir.

Kurumsal E-mail Nedir?

Bir Web Sitesinin domain (alan adı), ait olduğu kurum veya kişiyi çağrıştıracak ve marka bilinci yaratacak şekilde seçilmelidir.

Aynı şekilde, bu alan adına ait yani alan adı uzantılı mail hesapları kurumsal e-posta hesapları olarak adlandırılabilir. Örneğin; firma web adresinizin "www.firmanız.com" olduğunu varsayalım. Bu domain'e ait e-mail hesaplarının uzantıları da "örnek@firmanız.com" şeklinde olmalıdır.

Firma alan adı uzantılı e-mail adresleri, kişinin o firmada çalıştığını, gönderilecek mail'lerin amacına ulaşacağını ve karşılık göreceğini bildiren adreslerdir.

Web tabanlı sahip olunabilecek bir çok ücretsiz e-mail yazılımları bulmak mümkün. En sık kullanılanlar, gmail, hotmail, yahoo, yandex gibi uzantılara sahip web tabanlı bu e-mail hesapları kişisel kullanım için uygun ve kullanışlı olsalar da, kurumsal kimlik taşıma anlamından yetersiz kalacaklardır.

Hem firmanın, hem de çalışanın kurumsal prestijini temsil eden e-mail hesapları müşterilerinize ve çözüm ortaklarınıza da güven telkin etmenin bir yoludur.

Gün Web Portal ve Kurumsal E-Mail Konsepti

Biz firma olarak, kurumsal e-posta hesaplarının önemini biliyor ve tüm müşterilerimize tavsiye ediyoruz.

Web Tasarım, SSL, Hosting gibi güvenilir ve etkili sistemlerimizin yanında, firmanız çalışanları için alan adı uzantınızla oluşturulan kurumsal e-mail hesapları açıyoruz.

kurumsal e-posta

Kurumsal E-mail Altyapımız

GÜN WEB PORTAL HİZMETLERİ müşterileri, şık ve etkili web site tasarımlarını, sağladığımız güvenli ve hızlı hosting altyapısında, SSL sertifikaları ile yayınlıyorlar.

Bu hizmetlerimizin yanında, şirket çalışanlarınıza eski adı ile Yandex Kurumsal, yeni adı ile Yandex Connect tabanlı kurumsal e-mail hesaplarınızı sizin tercihlerinize göre oluşturuyoruz.

Bunun yanında, farklı güvenli sunucuların e-mail hesapları barındırma altyapıları ile sizlere farklı kurumsal e-posta seçenekeleri sunmaya hazırız.

Yandex Connect, hem web ve mobil cihaz uygulamaları üzerinden, hem de IMAP ve POP3 kurulumlarına uygun e-mail hesapları desteği sağlıyor.

Domain başına 1.000 adede kadar kurumsal e-mail hesapları, Yandex Connect üzerinden çalışanlarınıza tanımlanabiliyor.

Çalışanlarınız da kendi adları ve kurumsal alan adı uzantılı kurumsal e-mail hesapları'na erişimlerini isterlerse mobil cihazlar, isterlerse web üzerinden, isterlerse de e-mail yazılımları (outlook vb.) kolaylıkla, zaman ve mekan ayrımı yapmaksızın sağlıyorlar.

Güvenilir Yandex Connect altyapısı ve GÜN WEB PORTAL HİZMETLERİ ile kurumsal e-mail hesapları sahibi olmak için tasarımlarımızdan dilediğini seçin, sizi internete taşıyalım.

gun-web-portal-kücük

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp